AffettimSeni.Com Aşka ve Hayata Dair Herşey
10 Ocak 2009, 03:23:24 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Takvim GoogleTagged Şarkı Dinle Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dün gece ben yazdım arkadaşlar...  (Okunma Sayısı 459 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haydut
Usta

Rep: 94

Üyelik Bilgileri WWW
« : 23 Ocak 2008, 16:40:02 »

Ay doruğa ulaştığında bir kadeh daha kaldırıyorum ben sadece yanlızlığıma bak bir damla daha düşüyor gözlerimden sus sakın konuşma sadece dinle biliyorum ben neler söyleyeceğini sus ve dinle yalnızca. Duyuyormusun çalıyor gene rüzgar kemanı ile yalnızlığın şarkısını benim şarkımı söylüyor dalgaların sesi sus konuşma dinle sadece ve bak gözlerime... Diyorumda bunuda yapma boş ver bakışlarında bile yalancısın sen niye diye sorma bana sebebini biliyorsun sen sadece dinle benim sölediklerimi... Sen değilmisin arkamı döndüğümde dostlarıma ben onu sevmedim diyen değilmisin söyle bir hevesti sadece gelip geçti diyen ve benim sevgimi çiğneyip geçen bana ihanet eden sen değilmisin ŞEREFSİZ. Bunları hep sen yapıyorsunya ozaman beni son birkez daha dinle kalemini kırdım senin şafak vakti dolaşırken başkalarıyla ben sen yalnızlığı takta koluna düşün biraz kim sever seni benim kadar... Güneş doğmayacak artık senin için kalacaksın hep karanlıklarda sanada yakışan bu ya hadi kızım buraya kadarmış sen yoluna ben yoluma...

( Aldatılmak çok acıymış hayat kahpeymiş belkide en acı şekliyle öğrendim bunu biri can dostumdu diğeri helalim dediğim insandı canım dediklerim bile canımı alabiliomuş meğerse bu yalan hayatta. Allah yollarını açık etsin MUTLU OLSUNLAR yeter benim için... )
мє¢нυℓ
Administrator
Aşmış
*

Rep: 224

Lived And Finished !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2008, 20:49:46 »

kardesiimm hayırdır yaa ne olduu kim onlar seni üzenler Ney

Lütfen Emeğe Saygı Gösterelim ve Beğendiğimiz Konulara Teşekkür Edelim !

Güzel Mesajlara +Rep Ver Seçeneğine Basarak Kişiyi Ödüllendirin.

Forum Kurallarını En Az Bir Kere Okuyun.

● тнιѕ ℓιƒє мє ; вє σвѕтιηα¢у ∂σηє , α ℓσт σƒ ѕтαℓє αη∂ σηє вα∂ ωιттι¢ιѕм.. ●
LaiDy
Moderator
Usta

Rep: 27

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 24 Ocak 2008, 08:33:26 »

Üzülme karedeşim bende altatıldım ama şunu unutmaki biz onaları sevdiğimiz sürece değerli onlar..Aldatıldığımı öğrendiğimde son sözüm şu olmuştu 'ben sana baglı kalarak kendi karakterimi gösterdimm.. ama sende baska kslarla olup aynı zamandada benle olup kendi karakterini gösterdin' Ağlayan Ağlayan nede olsa bu konular kişilik meselesi

vaRLığIn aCı vEriyOr oLsayDı BaNa ;sEnİ öLümÜnE seVmEz ,gELmEyeCeğİnİ bİLe BiLe SeNi BekLeMeZdiM hALa.Ben SeNsİzLikTe BiLe "sEnİ yAşıyOruM"seVqİLiM...

'bEdeLİni yÜreĞimLe öDedİğim En  mASUm  GünAHımSıN...                                                                                                                                                            'GeLmeyecekSın bütüN gelmeynleR gbı.. geLmeyckSınN gıtmeyı seçenlER gibi..
мє¢нυℓ
Administrator
Aşmış
*

Rep: 224

Lived And Finished !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : 24 Ocak 2008, 09:56:16 »

Valla hayatta kimseyi unutamıcağın kadar sevmiceksin. Ben bunu bilir bunu söylerim...

Lütfen Emeğe Saygı Gösterelim ve Beğendiğimiz Konulara Teşekkür Edelim !

Güzel Mesajlara +Rep Ver Seçeneğine Basarak Kişiyi Ödüllendirin.

Forum Kurallarını En Az Bir Kere Okuyun.

● тнιѕ ℓιƒє мє ; вє σвѕтιηα¢у ∂σηє , α ℓσт σƒ ѕтαℓє αη∂ σηє вα∂ ωιттι¢ιѕм.. ●
Haydut
Usta

Rep: 94

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 24 Ocak 2008, 17:21:00 »

Arkadaşlar destekleriniz için saolun zorda olsa toplamaya çalışıyorum kendimi...
LaiDy
Moderator
Usta

Rep: 27

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : 27 Ocak 2008, 16:30:52 »

Evet hayatta hiç kimseyi unutamayacağın kadar sevmeyeceksin ama ben sevdim unutamıyorum çok seviyorum ama sonu yok bu sevginin içinde boğuldum bitiyorum onu  sevmek ölmekten daha fazla cesaret istiyor artık Ağlayan Ağlayan

vaRLığIn aCı vEriyOr oLsayDı BaNa ;sEnİ öLümÜnE seVmEz ,gELmEyeCeğİnİ bİLe BiLe SeNi BekLeMeZdiM hALa.Ben SeNsİzLikTe BiLe "sEnİ yAşıyOruM"seVqİLiM...

'bEdeLİni yÜreĞimLe öDedİğim En  mASUm  GünAHımSıN...                                                                                                                                                            'GeLmeyecekSın bütüN gelmeynleR gbı.. geLmeyckSınN gıtmeyı seçenlER gibi..
Prenses_Mikrop
Prenses Admin
Aşmış
*

Rep: 15

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 06 Mart 2008, 00:15:16 »

Valla hayatta kimseyi unutamıcağın kadar sevmiceksin. Ben bunu bilir bunu söylerim...

Haklısınn ÜzgünÜzgün Üzme kendinii yhaa Üzgün

Maksat'a sabırLa iLerLersin,aceLeyLe deiL

.:!gιя∂αρ!:.
FORUM KORSANI
Administrator
Site Sakini
*

Rep: 3

KaRTaLLaR YüKSeK uÇaR!!!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : 10 Mart 2008, 12:15:41 »

valla bea ben kendimi bilirdim bu yüzden bu kadar üzüldüğümü gördimki benden beterleride varmış Üzgün boş war kardeş unutmaya çalış Gülümseme

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: