AffettimSeni.Com Aşka ve Hayata Dair Herşey
09 Ocak 2009, 03:41:00 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Takvim GoogleTagged Şarkı Dinle Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: aRtIK YoKum  (Okunma Sayısı 167 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
uqlyözge
Moderator
Acemi

Rep: 4

Üyelik Bilgileri WWW
« : 08 Kasım 2007, 13:31:30 »

Ellerin olman çok koydu bana oysa senle dolu bir gelecekti hayalim. Neyse mutlu ol sevdiğim üzülme sen. Senin olsun yarınlar mutluluklar senin olsun. Ben üzülürüm senin için. sen mutluluğun tadını çıkar doya doya. Ama ne olur unutma beni. Senin için çırpınan yaralı bir yürek vardı bende hiçe sayma bari onu. Hatırla hep seni nasıl mutlu ettiğimi. Ömrümü adadığımı sana hiç unutma. Neler yaptığımı seninin için, nelere katlandığımı hiç unutma. En çok ta gözyaşlarımı hatırla olurmu senin için coşan göz yaşlarımı. Sana dokunuşlarımı çıkarma aklımdan sana deli oluşumu hep hatırla. Gözlerine bakışımı, boynuna sarılışımı, saçlarını koklayışımı çıkarma aklından. Sözlerim çınlatsın arada bir kulaklarını sadece söylediklerimi değil söyleyemediklerimi de hatırla olurmu. Herkesi hiçe sayıp istediğimiz gibi davrandığımız dakikaları düşün bize deli gibi baktıkları zamanları en kalabalıklarda bile yalnızmışız gibi sarılışlarımızı unutma benim gibi. Sana gönderdiğim şarkıları dinle bazen ben hep onlarla ağlayacağım senden sonra sende dinlerken hisset o an ağladığımı sensiz. Ağlayışlarını hatırla omzumda gömleğimde kalan rimel lekesini unutma ben o gömleği yıkamadım hala yıkamayacağımda üzerinde gözyaşların kalsın diye. Hala sakladığımı unutma gözyaşlarını sildiğin mendilleri. Hatıraları öldürme bari beni öldürdüğün gibi. Beyaz gelinliği giydiğinde üstüne, bir kez de benim için bak aynaya bak ve hatırla seni nasıl hayal ettiğimi o gelinlikle, sana nasıl yakıştırdığımı düşün. Seni nasıl sevdiğimi hiç unutma nasıl özleyeceğimi hatırla hep. Gelin çiçeğini aldığında eline sana aldığım gülleri anımsa. nasıl da sevinirdin bulunca onları gizlediğim yerde o sevinişler gelsin aklına yanıma gelip beni öpüşün gelsin. İlk dansı yaptığında düğününde benimle ettiğin o dans gelsin aklına her şeyin başlamış olduğu o dans. Hatırla yüzünün kızarışını dudakların dudaklarıma değdiği ilk anda. Dokunduğunda sana başka eller benim dokunuşum gelsin aklına kollarımda titrediğin dakikalar gelsin. Her dakikamızı hatırla sevdiğim başkasının olduğun gün. Ne olur bari unutma beni. Ben hiç unutamayacağım seni. Dedim ya giderken sana yerin hiç dolmayacak bu sözüm çınlasın kulaklarında bir gün unutmak gelirse aklına. Bana sensizliği reva gördün sen bari unutmayı yakıştırma. son kez aldığım üç gülü hep sakla biri saçların biri gözlerin biride dudakların için olan gülleri. Giderken birer yaprak kopardım o güllerden hep saklamak için sende beni sakla içinde ellerin olduğunda. Tatlı bir tebessüm olayım dudaklarında. Hiç unutma seni seven kalbimi. Sana yazdığım kitabımı oku özlersin bir gün beni. bir gün ağlarsan benimde ağlayacağımı düşün ve sil gözyaşlarını, üzülürsen yanındayken seni neşelendirmek için yaptıklarımı düşün ve gülümse acı acı. Gidişinle yıktın beni bari unutma benim olmayan sevdiğim. Hatırla hep nasıl sevildiğini. Unutulmayacaksın sen hiç.ağlayacağım dinlediğim şarkılarda, seninle dolaştığım sokaklarda sensiz gezeceğim, hatıralarını sarılacağım özlediğimde seni. Bir gün nedensiz sızlarsa kalbin anla ki ben yine sensizliğe ağlıyorum ben yine seni düşünüyorum. Nedensiz yaşlar akarsa birden gözünden anla ki ben sensizliğe yenildim ve artık yokum…

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: